Zakelijk

Van 21 april tot en met 23 april zal de Stadjersweek plaatsvinden in Groningen. Tijdens dit 3-daags evenement worden de stad en haar inwoners in het zonnetje gezet. Op deze manier hopen wij met ons Lustrum een steentje bij te dragen aan de stad. We hopen dit te bereiken door middel van drie evenementen. 

Dinsdag 21 april zal de Stadjersweek geopend worden met het Groninger Grachtenconcert, waar een breed scala aan muziekgenres gespeeld zal worden. Hiermee denken wij alle bevolkingsgroepen in Groningen te bereiken. Muziek brengt mensen samen, iets wat Groningen typeert!

Woensdag 22 april zal er een diner op de Vismarkt georganiseerd worden. Dit diner is geheel vrijblijvend en wordt gesteund door lokale Groningse bedrijven. Houd de Facebook in de gaten voor aanmeldingen en restaurant bekendmakingen.

Donderdag 23 april zullen we de Stadjersweek afsluiten met een sporttoernooi voor minderbedeelde kinderen. Aan de hand van verscheidene clinics proberen we kinderen te voorzien van een super leuke middag!

Het Lustrum en Vindicat atque Polit willen Groningen eren en in het zonnetje zetten door middel van deze evenementen.

Wij hopen u daar te zien!

Informatie

Wanneer 21-23 april

Locatie Centrum Groningen

Tijden TBA

Datum 21 april 2020

Artikelen, initiatieven en meer

Al het nieuws omtrent het Lustrum

Alles bekijken